Waar kan ik Formule 1 op TV kijken en op de radio volgen?

Hoe kun je alle Formule 1-races in Nederland volgen? In Nederland kun je alle sessies van onder andere Max Verstappen op twee manieren live volgen. Allereerst kan dat op de televisie via Ziggo Sport en ten tweede kan dat ook via F1TV Pro en natuurlijk Ziggo Sport Racing.

Waar kan ik Formule 1 op TV kijken en op de radio volgen?
© Getty Images/Red Bull Contentpool

Live F1 kijken op Ziggo Sport

Alle Ziggo-abonnees die Ziggo Sport kunnen ontvangen kunnen alle sessies, inclusief de eerste, tweede en derde vrije training van de Formule 1 LIVE volgen via kanaal 14 (voor Ziggo-abonnees).  Abonnees van bijvoorbeeld KPN en Telfort moeten kijken op een van de kanalen tussen 233 en 239 (interactieve televisie).

Formule 1 livestream: F1TV Pro / Ziggo Sport Racing (onderdeel van Ziggo Sport Totaal)

Naast de gebruikelijke mogelijkheden op de televisie, kun je de Formule 1 ook via F1TV Pro. Hiervoor moet je op de website van de Formule 1 een account aanmaken. Dat is gratis, maar wil je ook F1TV Pro kunnen zien, dan kun je je daarop abonneren. Een creditcard is nodig om F1TV Pro te kunnen activeren. Ziggo-abonnees die het Ziggo Sport Totaal-pakket hebben kunnen hier kosteloos gebruik van maken, ook zonder creditcard.

- reclame -

Niets meer missen van Formule 1? Pak het meteen goed aan!Nu Ziggo Sport Totaal bij Alles-in-1 van Ziggo!

Formule 1 op RTL Deutschland?

Vanaf 2021 is het niet meer mogelijk om live Formule 1 te kijken via RTL Deutschland. De Duitse televisiezender kon het financieel niet meer bolwerken en besloot na 2020 te stoppen met het uitzenden van de Formule 1. In Duitsland kan alleen nog gekeken worden via de Duitse editie van de betaalzender Sky Sport News en Sky Sport F1. Ook N-TV(.de) zendt geen live Formule 1 meer uit.

De Formule 1-race via de radio volgen

Om de Formule 1-kwalificatie en de race live via internet webradio te volgen ga je naar OnlineRadio.nl. Olav Mol voorziet de sessies van commentaar.

F1 Grand Prix 2021
Up Next
Bahrein
vrijdag 26 maart
Eerste vrije training
12:00 - 13:30
Tweede vrije training
16:00 - 17:30
zaterdag 27 maart
Derde vrije training
13:00 - 14:00
Kwalificatie
16:00 - 17:00
zondag 28 maart
Race
16:10 - 18:10
Meer Bahrein GP Volledige F1-kalender
Meer Formule 1 nieuws
MotorsportZ
MotorsportZ is een onafhankelijk platform waar sinds 2016 racenieuws wordt gepubliceerd. We schrijven over Formule 1, IndyCar en andere raceklassen.
Formule 1
MotorsportZ publiceert dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Bezoek onze website regelmatig en blijf op de hoogte over Max Verstappen en de Formule 1.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
IndyCar Series
Op MotorsportZ wordt ook geschreven over Rinus VeeKay die in 2021 opnieuw in de IndyCar Series uitkomt voor het team van Ed Carpenter Racing.
Andere raceklassen


Naast F1 en Indy wordt er op MotorsportZ ook aandacht geschonken aan andere raceklassen. Formule 2, Formule 3, W-series, DTM, WEC en dergelijken.