VT1 3 jul - 11:00
VT2 3 jul - 15:00
VT3 4 jul - 12:00
QUALI 4 jul - 15:00
RACE 5 jul - 15:10

Video: Zo zet je een Tyrrell 023 (schaal 1/20) van Tamiya in elkaar

Video: Zo zet je een Tyrrell 023 (schaal 1/20) van Tamiya in elkaar
© YouTube screenshot

Om de tijd te doden tijdens de coronacrisis verzinnen mensen van alles. Maar je kunt je stierlijk vervelen. De herhalingen van diverse grands prix en films zijn leuk om terug te kijken, maar op een gegeven moment heb je het wel gezien.

Maar wat dan? Dan koop je een bouwdoos van Tamiya en in dit geval een 1 op 20 model van de Tyrrell 023. In deze video, die overigens uit twee delen bestaat, laat de maker zien hoe je van 'a tot z' de onderdelen uit de bouwdoos tot prachtig schaalmodel omtovert.

Koop je de bouwdoos niet? Geen nood, de video is verrassend rustgevend om naar te kijken. Kijk en geniet van deze heerlijke video, met een hoog Bob Ross-gehalte.0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.