VT1 3 jul - 11:00
VT2 3 jul - 15:00
VT3 4 jul - 12:00
QUALI 4 jul - 15:00
RACE 5 jul - 15:10

Video: Zo werd de eerste Red Bull-bolide van Max Verstappen onthuld

Video: Zo werd de eerste Red Bull-bolide van Max Verstappen onthuld
© Youtube

Max Verstappen begon in 2016 aan zijn tweede seizoen in de Formule 1 bij Toro Rosso. Maar na vier grands prix werd hij in de Red Bull RB12 gezet, dit ten koste van Daniil Kvyat, die op zijn beurt werd teruggeplaatst in de Toro Rosso.

Max Verstappen won zijn eerste race voor Red Bull Racing en was de eerste die een overwinning boekte in de RB12. Daniel Ricciardo zou later dat jaar in Maleisië de tweede zege voor Red Bull pakken.

Op donderdag 18 februari 2016 werd de Red Bull RB12 aan de wereldpers gepresenteerd. Na de RB12 werd ook de RB13 op traditionele manier in het bijzijn van de pers onthuld. Het zou voorlopig de laatste keer worden dat het strijdwapen van Red Bull Racing op een dergelijke manier gepresenteerd het daglicht zag.

Hoe de Red Bull RB16 onthuld wordt is nog niet bekend, maar het is zeer waarschijnlijk dat Max Verstappen zijn nieuwe werkplek op 12 februari op Silverstone voor de eerste keer aan de tand gaat voelen. Mocht dat het geval zijn dan gebruikt het team hiervoor een filmdag.0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.