Video: Vlieg een ronde mee over het nieuwe Circuit Zandvoort

Video: Vlieg een ronde mee over het nieuwe Circuit Zandvoort
© Youtube / Screenshot

Circuit Zandvoort gaat steeds meer op een volwaardig circuit lijken. Na de verbouwingen, die in november 2019 gestart zijn, krijgt het circuit steeds meer een eigen en nieuwe identiteit. Vlieg in de video mee over het nieuwe circuit.

De videobeelden zijn wederom door Jorg de Bruijn gemaakt en de beelden werden vastgelegd op februari. Kijk mee en geniet, terwijl de drone van Jorg in vogelvlucht een volledige ronde over het nieuwe circuit maakt.

Klik hier als je meer video's - gemaakt met behulp van een drone - wilt bekijken.

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.