Video: Vettel en Leclerc treffen elkaar in de Italiaanse sneeuw

Video: Vettel en Leclerc treffen elkaar in de Italiaanse sneeuw
© Youtube

Ferrari-coureur Sebastian Vettel en Charles Leclerc hebben het tegen elkaar opgenomen in een sneeuwruimer, in de Italiaanse Dolomieten. De twee namen het, net als enkele andere prominenten van het Formule 1-team uit Maranello, tegen elkaar op in de sneeuw.

Tijdens de jaarlijkse teamexcursie van Ferrari hebben meerdere teamleden, waaronder teambaas Mattia Binotto en Marc Gené het tegen elkaar opgenomen in een sneeuwruimer. Maar ook de Formule 1-coureurs van de Italiaanse formatie vermaakten zich enorm op het achtvormige parcour, tijdens het jaarlijks samenzijn van Scuderia Ferrari.

De excursie, die al sinds jaar en dag jaarlijks plaatsvindt, moet de teamgeest vergroten. Dinsdag 11 februari is Ferrari het eerste Formule 1-team wat hun nieuwe strijdwapen voor 2020 presenteert. Ruim een week later, op woensdag 19 februari, begint de eerste testsessie voor de wintertests van 2020 in Barcelona.

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.