Video: Verbouwing F1 Circuit Zandvoort, een project om trots op te zijn

Video: Verbouwing F1 Circuit Zandvoort, een project om trots op te zijn
© Youtube

Langzaam maar zeker worden de contouren van het nieuwe Formule 1 Circuit Zandvoort steeds duidelijker. Het asfalt is inmiddels gelegd en nu zijn andere aspecten van het nieuwe circuit aan de beurt. Vergaap je in deze video - die op donderdag 30 januari opgenomen is - aan Zandvoort Circuit 2.0: een circuit waar we als Nederlander trots op mogen zijn.

In deze laatste editie, in de reeks van intussen al zes video's (in vogelvlucht) die door Jorg de Bruijn op Youtube zijn geplaatst, worden de bochten van het circuit in de duinen beter onder de loep genomen. Het is jammer de zon zich niet laat zien, maar met een beetje inbeelding kun je je langzaam gaan voorstellen hoe de baan begin mei, met hopelijk wat zonlicht, erbij moet kunnen liggen.

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.