Video: Valtteri Bottas 'rijdt met gesloten ogen' over Albert Park Street Circuit

Video: Valtteri Bottas 'rijdt met gesloten ogen' over Albert Park Street Circuit
© Youtube / Screenshot

Valtteri Bottas kan de omloop in Melbourne, het Albert Park Street Circuit haast dromen. Met de ogen dicht 'rijdt' de Mercedes-coureur, terwijl hij op twee keukenstoeltjes zit, over het asfalt in Melbourne, Australië.

Bottas zal zichzelf als de grootste uitdager van zijn teamgenoot Lewis Hamilton zien. De Fin is het tot nu toe niet gelukt om zijn Britse teamgenoot de baas te zijn, ook al won hij vorig jaar de Grand Prix van Australië. Als het Bottas dit jaar net lukt, dan wordt het erg lastig voor hem om ooit de wereldtitel met Mercedes te pakken.

Het contract voor de dertigjarige Fin loopt, net als voor zoveel andere coureurs, aan het eind van het seizoen af. Alleen een wereldtitel of een solide tweede plek in het kampioenschap kan de Finse Formule 1-coureur nog helpen. Bottas heeft zich dit seizoen meer dan ooit voorbereid op het nieuwe seizoen. Hij heeft gezegd dat hij zich "agressiever" gaat opstellen tijdens de GP-weekenden.0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
Wilt u hier adverteren? Laat u informeren over de mogelijkheden. U krijgt vandaag nog antwoord.
Vraag informatie aan
Volgende F1 Grand Prix
Oostenrijk
vrijdag 03 juli 2020
11:00 - 12:30Eerste vrije training
15:00 - 16:30Tweede vrije training
zaterdag 04 juli 2020
12:00 - 13:00Derde vrije training
15:00 - 16:00Kwalificatie
zondag 05 juli 2020
15:10 - 17:10Race
Meer GP Oostenrijk
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.