Video: Update 28 februari: Hoe ligt Circuit Zandvoort er nu bij

Video: Update 28 februari: Hoe ligt Circuit Zandvoort er nu bij
© Youtube / Screenshot

We naderen met rasse schreden het eerste GP-weekend van 2020: Grand Prix van Australië. Maar ook de Grand Prix van Nederlander, de eerste sinds 35 jaar, komt snel dichterbij. Ondertussen wordt er nog steeds met man en macht gewerkt aan het circuit in de Noord-Hollandse duinen.

In deze video krijgen we weer een update van de totale werkzaamheden vanuit de lucht voorgeschoteld. De beelden zijn vastgelegd op vrijdag 28 februari, toen de zon nog volop scheen, dus de beelden zijn helder en duidelijk. Ook zijn er weer beelden opgedoken die gemaakt zijn, terwijl er over het circuit gereden wordt.

Klik hier als je wil zien hoe Tom Coronel zijn eerste ronden over het nieuwe Circuit Zandvoort rijdt, in de regen helaas.

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.