Video: Top 6 voor Tom Coronel tijdens WTCR races op Nordschleife

Video: Top 6 voor Tom Coronel tijdens WTCR races op Nordschleife
© David NOELS

Het vijfde raceweekend van de FIA World Touring Car Cup (WTCR) presented by Oscaro 2019, werd verreden in het voorprogramma van de 24 uursrace op de legendarische Nürburgring Nordschleife, oftewel De Groene Hel. Tom Coronel verscheen hier aan de start met zijn door het Belgische Comtoyou DHL Team Cupra Racing ingeschreven Spaanse bolide.

"Dit was zonder meer een heftig weekend, met eerst de drie races in het FIA WTCR en vervolgens nog een 24 uurs race in de Nissan", aldus Tom Coronel lachend. "Maar ik klaag niet hoor, want dit is en blijft voor mij het allermooiste circuit, waar je als coureur op kunt rijden."


Gerelateerd: VideoTom CoronelWTCR

0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.