Video: Tom Coronel rijdt eerste ronden over nieuwe Circuit Zandvoort

Video: Tom Coronel rijdt eerste ronden over nieuwe Circuit Zandvoort
© Youtube / Screenshot

Nadat vorige week de filmpjes van mensen die op het nieuwe Circuit Zandvoort opdoken en een dag later weer werden verwijderd, zijn er nu weer filmpjes op Youtube geplaatst. Onder andere Tom Coronel reed zaterdag enkele ronden op het nieuwe Formule 1 Circuit Zandvoort.

Helaas voor de Nederlandse autocoureur moest hij het doen met een kletsnatte baan en kon hij dus niet voluit over het nieuwe asfalt op Circuit Zandvoort gaan. Wel laat ook dit filmpje weer zien hoe steil de kombocht voor het rechte stuk is.

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.