Video: Tom Coronel gaat in het vervolg als 'The Showman' verder

Naast het nieuws dat Tom Coronel komend seizoen met een Cupra in het FIA WTCR uitkomt, is er nog een leuk nieuwtje. Rijders is door de organisatie gevraagd om, net als in de MotoGP (The Doctor voor Valentino Rossi), een bijnaam/nickname te bedenken.

"Kijk dat zijn natuurlijk altijd leuke dingen en voor mij was het niet zo heel erg moeilijk", legt Tom Coronel uit. "Bij de overgang van de WTCC naar de huidige WTCR werd er door de organisatie een video gepresenteerd en daarin noemden ze mij 'The Showman'. Daar kan ik prima mee leven. Ik ben eigenlijk altijd positief gestemd, extrovert en wel in voor wat gekkigheid."

Maar dan wel met een serieuze ondertoon en ook dat past goed. Wanneer je via Google eens wat verder zoekt op 'The Greatest Showman' kom je bij iemand in een circus uit en ook daar liggen veel overeenkomsten. In mijn jeugdjaren ben ik veel opgetrokken met de mensen van Circus Toni Boltini. Dan zie je dat achter de lach voor het publiek het er ook heel serieus aan toe gaat. Dat is ook precies wat ik bedoel", aldus Coronel.
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2019 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.