Video: Forse schorsing nadat motorcoureurs elkaar te lijf gaan

Video: Forse schorsing nadat motorcoureurs elkaar te lijf gaan
©Youtube.com

Je ziet het niet veel, maar in het Zuid-Amerikaanse Costa Rica gebeurde het in februari van dit jaar toch. Twee motorcoureurs die het met elkaar tijdens de race aan de stok hadden. Nadat de twee met elkaar in aanraking kwamen belandde een van de coureurs bij de ander achterop de motorfiets.

Bij stilstand geeft de ene motorcoureur de ander een klap en terwijl hij wegloopt neemt de ander wraak en duwt hem. Vergeet niet dat de race gewoon in volle gang doorgaat en dat de situatie levensgevaarlijk is. Na het terugzien van de videobeelden heeft The International Motorcycling Federation besloten om het vechtende duo voor twee jaar te schorsen.

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.
Redactie Contact RSS Feeds Privacy Disclaimer Vacatures Huisregels Adverteren
Alle rechten voorbehouden © 2016-2020