Video: Rijd een rondje mee over het nieuwe Circuit Zandvoort

Video: Rijd een rondje mee over het nieuwe Circuit Zandvoort
© Youtube/Screenshot

Helaas, de video is op verzoek van hogere machten verwijderd. Op een of andere manier speelden er grote belangen en werd de maker van de video met klem gevraagd om de video van Youtube te halen. Onze excuses voor het ongemak. "In goed overleg met de maker hebben we besloten de beelden van het rondje Zandvoort te verwijderen. We begrijpen de teleurstelling!", aldus de maker van de video.

Bekijk hier andere video's van de verbouwingen aan het Circuit Zandvoort 2.0.

Afgelopen weekend kregen enkele gelukkigen de mogelijkheid om met hun eigen voertuig over het Formule 1 Circuit Zandvoort te rijden. Er ligt een geweldig strakke asfaltlaag op een baan, die drastisch is aangepakt. Het resultaat van de verbouwingen, ook al is het eind nog niet helemaal in zicht, mag er zijn.

Rijd mee over het nieuwe Circuit Zandvoort, het circuit waar op 3 mei de eerste Formule 1-race sinds 1985 verreden gaat worden. Ook al liggen er nog meer dan genoeg werkzaamheden te wachten, de baan is zo goed als af. Het nieuwe circuit is indrukwekkend, vooral de twee kombochten en dan met de nadruk op die van de Arie Luyendijkbocht.

LETOP! De video is versneld afgespeeld, zodat je een betere indruk krijgt van wat de coureurs voor beeld hebben.

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.