Video: Renault F1-coureurs Ricciardo en Ocon showen teamkleding

Video: Renault F1-coureurs Ricciardo en Ocon showen teamkleding
© Youtube

Renault-coureurs Daniel Ricciardo en Esteban Ocon hebben in december hun teamkleding gepast en geshowd voor een fotoshoot. Dit zorgde voor lollige momenten, zoals in deze video te zien is.

Daniel Ricciardo krijgt in 2020 voor de derde keer op rij te maken met een nieuwe teamgenoot. Dit jaar is het Esteban Ocon, waarmee de Australiër het moet doen. Het rijderspaar van de Franse fabrieksstal uit Enstone paste in december vorig jaar de nieuwe teamgeleding en werden er meteen mee op de foto gezet. Individueel en als duo. Dit leverde lollige beelden op.

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.