Video: Pierre Gasly krijgt een lift van rallykampioen Sébastien Ogier

Video: Pierre Gasly krijgt een lift van rallykampioen Sébastien Ogier

Soms heb je van die dagen dat je niet verder kan met je vervoersmiddel. Dat gebeurde Pierre Gasly ook. Terwijl de Fransman met zijn Aston Martin rustig tussen de weilanden doorrijdt wordt hij opgehouden door een boer met een kudde geiten. De boer biedt hem een lift aan op de trekker, maar dat gaat Gasly niet snel genoeg.

Terwijl Pierre Gasly met de boer mee tuft appt hij zijn kameraad Sébastien Ogier. Deze komt hem ophalen in zijn rallywagen en de twee knallen door het landschap alsof het niets is. De twee laten een spoor van stofwolken achter zich en maken flinke sprongen. Al met een spectaculaire video - die 'French Connection' getiteld is - van Aston Martin Red Bull Racing.0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
Wilt u hier adverteren? Laat u informeren over de mogelijkheden. U krijgt vandaag nog antwoord.
Vraag informatie aan
Volgende F1 Grand Prix
Oostenrijk
vrijdag 03 juli 2020
11:00 - 12:30Eerste vrije training
15:00 - 16:30Tweede vrije training
zaterdag 04 juli 2020
12:00 - 13:00Derde vrije training
15:00 - 16:00Kwalificatie
zondag 05 juli 2020
15:10 - 17:10Race
Meer GP Oostenrijk
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.