Video: Overal ligt asfalt op Circuit Zandvoort - 13 februari

Video: Overal ligt asfalt op Circuit Zandvoort - 13 februari
© Youtube / Screenshot

De laatste editie uit de videoreeks van de verbouwing van het Circuit Zandvoort laat zien dat er bijna overal asfalt is neergelegd. Maar het draait in deze video overigens meer om de update van de pitboxes en Champions Lounge in de Arie Luyendykbocht, oftewel de laatste kombocht.

Gelukkig zat het weer mee, want het regende de afgelopen dagen regelmatig in Nederlander. Over ongeveer 75 dagen wordt de Grand Prix van Nederlander verreden, maar voordat het zover is moeten de werkzaamheden nog worden voltooid en zal in maart de eerste autorace verreden worden op het splinternieuwe circuit in de duinen van Zandvoort: Formule 1 Circuit Zandvoort 2.0.

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.