VT1uitslag
VT2uitslag
VT3 4 jul - 12:00
QUALI 4 jul - 15:00
RACE 5 jul - 15:10

Video: Oeps foutje, Sebastian Vettel immiteert Max Verstappen

Video: Oeps foutje, Sebastian Vettel immiteert Max Verstappen
©Youtube

Max Verstappen mocht kort na het ondertekenen van zijn contract in 2014 met Toro Rosso de kans om deel te nemen aan City Racing 2014 in Rotterdam. De toen nog piepjonge Nederlander parkeerde zijn F1-bolide tegen de plastic vangrails. Kan gebeuren, maar er werd toen nog wel een beetje lacherig gedaan.

Maar woensdag 29 augustus, bijna vier jaar later, doet Sebastian Vettel exact het zelfde tijdens het F1 Festival in het Italiaanse Milaan. Terwijl duizenden Tifosi langs het parcours staan te genieten parkeert de Duitse viervoudig wereldkampioen zijn Ferrari SF71-H in de plastic vangrails.

Gelukkig bleef de schade beperkt tot een gedeeltelijk afgebroken voorvleugel. Even in z'n achteruit en weer door...

Zo zie je maar dat niemand perfect is en dat Max Verstappen - dat deed hij toch al niet - zich nergens voor hoeft te schamen. Aan het festival in Milaan namen woensdag onder andere ook Kimi Räikkönen en Charles Leclerc deel. De jonge Monegask reed in een Sauber met een fijn klinkende V8-motor.0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.