VT1 3 jul - 11:00
VT2 3 jul - 15:00
VT3 4 jul - 12:00
QUALI 4 jul - 15:00
RACE 5 jul - 15:10

Video: Montoya stunt en pakt zege in Miami's Fastest Gamer

Video: Montoya stunt en pakt zege in Miami's Fastest Gamer
© Youtube

Juan Pablo Montoya verbaasde iedereen en vooral zichzelf door de overwinning in Miami's Fastest Gamer te pakken. De vierenveertigjarige Colombiaan bleef bekende jongelingen in de virtuele race voor, maar het was spannend!

Na afloop vertelde een enthousiaste Montoya: "Het is ongelooflijk. De intensiteit tijdens de race is ongelooflijk", steekt Montoya van wal. "Ik had niet gedacht dat ik snel genoeg was, het ging erom de rondetijden aan elkaar te knopen. Echt ik ben zo verbaasd." Montoya nam het onder andere op tegen de zoon van voormalig Formule 1-coureur Rubens Barrichello, Eduardo Barrichello en kleinzoon van Emerson Fittipaldi, DTM-coureur Pietro Fittipaldi.

"Ik ben sinds lange tijd niet meer zo enthousiast geweest over racen en iedereen die hier aanwezig was juichte voor een van de jongens die hieraan meedeed. Het is zo cool en ik denk dat dit [simracing] grootst kan worden, dit is 'the next level', ongelooflijk", aldus Montoya.

Juan Pablo Montoya is een voormalig Formule 1-coureur die voor Williams en McLaren in totaal zeven Formule 1 grands prix won en dertig keer op het podium stond. Zijn laatste race dateert uit 2006, toen hij in de eerste ronde uitviel na een crash. Daarna keerde hij terug naar de andere kant van de Atlantische Oceaan en vervolgde zijn racecarrière in Nascar en IndyCar Series.0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.