Video: Porsche 991 GT3-coureur maakte megacrash mee op Circuit Zandvoort

Video: Porsche 991 GT3-coureur maakte megacrash mee op Circuit Zandvoort
© Youtube / Screenshot

Circuit Zandvoort is splinternieuw en vandaag vond de eerste zware crash plaats. Tijdens de Winter Endurance Cup ging Huub van Eijndhoven met zijn Porsche 991 GT3 enkele keren over de kop en met een salto belandde de coureur en zijn voertuig achter de vangrail.

Huub van Eijndhoven kon zelfstandig uit zijn verwoeste Porsche 991 GT3 klauteren en kwam met de schrik vrij. Toch werd hij voor medische controle naar het ziekenhuis overgebracht. De crash was het gevolg van een botsing met een andere deelnemer in de Final 4, die de controle over zijn wagen verloor.

De marshalls werden compleet verrast door deze megacrash, in eerste instantie begon een van hen met de groen vlag te zwaaien, terwijl een gele of dubbele gele vlag meer op z'n plek was geweest. Niettemin, al goed eind goed.

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.