Video: Max Verstappen en Alex Albon de woestijn ingestuurd

Red Bull heeft er altijd een handje van om hun coureurs - vooraf aan de GP-weekend - de meest bijzondere dingen te laten doen. Ook in Abu Dhabi was dat het geval. Max Verstappen en Alexander Albon werden met een 'sandbuggy' de woestijn ingestuurd.

Video: Max Verstappen en Alex Albon de woestijn ingestuurd
© Getty Images/Red Bull Contentpool

Dit leidt tot hilarische momenten, waar beide heren in lachen uitbarsten. Daarnaast is een in het oog springend detail dat een Arabische kamelenhoeder 'Ghoededagk' roept, terwijl de 'sandbuggy' voorbij scheurt.

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt je dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op onze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen uit binnen- en buitenland lezen. Maar we houden je ook op de hoogte over het laatste IndyCar-nieuws en DTM-nieuws.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of een andere F1-coureur? Of wordt het toch weer Lewis Hamilton? Je leest hier alles over het wereldkampioenschap van Formule 1.

Copyright© 2016-2020 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.