Video: Live - Max Verstappen op Zandvoort in de Porsche Esports Supercup

Video: Live - Max Verstappen op Zandvoort in de Porsche Esports Supercup
© Team Redline @Twitter

Max Verstappen dingt niet mee naar de grote prijzen in het virtuele Formule 1-kampioenschap. In plaats daarvan is de Nederlander vaak in beeld tijdens iRacing-evenementen. Ook zaterdag 2 mei zal de Red Bull-coureur acte de présence geven tijdens de eerste ronde van de Porsche TAG Heuer Esports Supercup op Circuit Zandvoort.

Het deelnemersveld van 40 coureurs bestaat onder andere uit de top twintig van vorig jaar, waaronder huidig kampioen Joshua Rogers. De andere twintig hebben zich in een tienweekse kwalificatiefase met meer dan vijfduizend gegadigden gekwalificeerd voor een plekje bij de laatste twintig, waaronder Max die uitkomt voor Team Redline Fanatec. De competitie wordt verreden op het iRacing platform en er wordt gestreden om een prijzenpot van in totaal tweehonderdduizend dollar.

De sessies zouden oorspronkelijk om kwart voor twee beginnen, maar deze zijn uitgesteld. Om kwart voor vier Nederlandse tijd begint het evenement.

Volg het hier live (Na de support-race begint het echte werk!)0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.