HongarijeGP Hongarije
VT 1uitslag
VT 2uitslag
VT 3uitslag
QUALIuitslag
RACE 1 aug 15:00

Video: LIVE - Koud en nat tijdens de eerste IndyCar Series testdag

De eerste testdag is dinsdag in eerste instantie door slecht weer uitgesteld. De IndyCar-coureurs reden wel een installatieronde op de regenbanden, maar daar bleef het dan ook bij. Het was zo koud dat de banden niet op bedrijfstemperatuur kwamen.

© Youtube / Screenshot

Update: De eerste testdag op CoTA is door slechts weer afgelast. Woensdag wordt er een tweede poging ondernomen.

Om 21:15 uur Nederlandse tijd begonnen de coureurs aan een tweede poging om tot testen te komen. Ook Rinus van Kalmthout was er helemaal klaar voor, maar kon net als de rest niets meer doen dan afwachten. Maar om 21:15 uur was het dan eindelijk zover dat er weer gereden kon worden. Vandaag en ook woensdag wordt er op het Circuit of The Americas in Austin, Texas gereden. Vergeet niet dat het tijdverschil tussen Texas en Nederland 7 uur is, het is dus 7 uur vroeger dan in Nederland.

Of de tweede poging om tot testen te komen wel positief wordt afgerond is voorlopig nog onzeker. Geniet van de (live) beelden vanuit Austin, Texas in de Verenigde Staten.

Gerelateerde onderwerpen VideoConor DalyEd Carpenter RacingRinus van KalmthoutVeeKay
Formule 1
Up Next
Hongarije
vrijdag 30 juli
Eerste vrije training
11:30 - 12:30
Tweede vrije training
15:00 - 16:00
zaterdag 31 juli
Derde vrije training
12:00 - 13:00
Kwalificatie
15:00 - 16:00
zondag 01 augustus
Race
15:00 - 17:00
Meer Hongarije GP Volledige F1-kalender
Meer Formule 1 nieuws
MotorsportZ
MotorsportZ is een onafhankelijk platform waar sinds 2016 racenieuws wordt gepubliceerd. We schrijven over Formule 1, IndyCar en andere raceklassen.
Formule 1
MotorsportZ publiceert dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Bezoek onze website regelmatig en blijf op de hoogte over Max Verstappen en de Formule 1.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
IndyCar Series
Op MotorsportZ wordt ook geschreven over Rinus VeeKay die in 2021 opnieuw in de IndyCar Series uitkomt voor het team van Ed Carpenter Racing.
Andere raceklassen


Naast F1 en Indy wordt er op MotorsportZ ook aandacht geschonken aan andere raceklassen. Formule 2, Formule 3, W-series, DTM, WEC en dergelijken.