Video: Laat McLaren de vier pijnlijke jaren achter zich?

Video: Laat McLaren de vier pijnlijke jaren achter zich?
©McLaren F1

Het heeft er alle schijn van dat McLaren langzaam maar zeker uit het dal klimt. Voorlopig lijkt het GP-seizoen 2019 alles op z'n plek te vallen voor de Britse formatie uit Woking. Na vier pijnlijke jaren is er duidelijk een stijgende lijn zichtbaar in de resultaten. In Frankrijk startte rookie Lando Norris en Carlos Sainz in de top zes en in Oostenrijk sloot het duo de race af met een dubbele puntenfinish.

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.