VT1 3 jul - 11:00
VT2 3 jul - 15:00
VT3 4 jul - 12:00
QUALI 4 jul - 15:00
RACE 5 jul - 15:10

Video: In vogelvlucht over Circuit Zandvoort - 5 februari

Video: In vogelvlucht over Circuit Zandvoort - 5 februari
© Youtube

De eerste asfalt werd vorige week in de kombocht - Arie Luyendykbocht - op Circuit Zandvoort gelegd. Op de beelden is overduidelijk de zwarte asfaltlaag te zien. Of het om de eerste of tweede laag gaat is niet duidelijk.

De asfaltlaag in de kombochten op Circuit Zandvoort bestaat uit twee lagen. Dit is besloten na overleg met bandenfabrikant Pirelli. Het circuit in de duinen krijgt meer en meer een duidelijk en herkenbaar gezicht. In maart moeten de eerste clubraces plaatsvinden, maar voorlopig is er nog veel te doen.

In deze videoclip is het circuit als geheel mooi in beeld gebracht. Het zou nog mooier zijn als dat loodrecht boven het circuit zou zijn, maar voorlopig kunnen genieten van de beschikbare videobeelden.0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.