Video: Hamilton krijgt de volle laag in deze video: 'Hij is kolderiek'

Lewis Hamilton wordt zodra hij zijn helm af zet een ander man. Hij ziet zichzelf als een van de wereldverbeteraars en steekt dat ook niet onder stoelen of banken. Regelmatig post hij berichten op zijn socials, waarmee hij het een en ander los probeert te maken bij de volgers.

© Screenshot Youtube.com

Dat is het nu dan eindelijk gelukt. Vlogger Paul Joseph Watson, met bijna 2 miljoen volgers op Youtube, heeft een video gedeeld. Daarin maakt hij duidelijk dat hij het niet eens is met Lewis Hamilton. Watson geeft de Britse wereldkampioen er stevig van langs, en noemt hem zelfs een idioot en een grote hypocriet.

Kortgeleden kwam het nieuws naar buiten dat Lewis Hamilton zich nog niet comfortabel voelde om met Mercedes AMG F1 om de tafel te gaan over zijn nieuwe contract. Hij had te doen met de mensen die onder andere hun baan kwijt waren geraakt door de coronacrisis en de gevolgen daarvan. En zo noemde Hamilton nog meer redenen.

LETOP! De mening van de videomaker, in dit geval Paul Joseph Watson, is niet per se de mening van MotorsportZ. Maar we vinden de mening van Watson wel opvallend genoeg om hem te publiceren op de website.

Gerelateerde onderwerpen VideoF1 nieuws 2020Formule 1 2020Lewis HamiltonMax VerstappenMercedes F1
F1 Grand Prix 2021
Up Next
Bahrein
vrijdag 26 maart
Eerste vrije training
12:00 - 13:30
Tweede vrije training
16:00 - 17:30
zaterdag 27 maart
Derde vrije training
13:00 - 14:00
Kwalificatie
16:00 - 17:00
zondag 28 maart
Race
16:10 - 18:10
Meer Bahrein GP Volledige F1-kalender
Meer Formule 1 nieuws
MotorsportZ
MotorsportZ is een onafhankelijk platform waar sinds 2016 racenieuws wordt gepubliceerd. We schrijven over Formule 1, IndyCar en andere raceklassen.
Formule 1
MotorsportZ publiceert dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Bezoek onze website regelmatig en blijf op de hoogte over Max Verstappen en de Formule 1.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
IndyCar Series
Op MotorsportZ wordt ook geschreven over Rinus VeeKay die in 2021 opnieuw in de IndyCar Series uitkomt voor het team van Ed Carpenter Racing.
Andere raceklassen


Naast F1 en Indy wordt er op MotorsportZ ook aandacht geschonken aan andere raceklassen. Formule 2, Formule 3, W-series, DTM, WEC en dergelijken.