Video: Formule 1 Circuit Zandvoort bij zonsopkomst - zaterdag 7 maart

Video: Formule 1 Circuit Zandvoort bij zonsopkomst - zaterdag 7 maart
© Youtbe / Screenshot

Het duurt nog minder dan twee maanden voordat de rode lichten uitgaan voor de Grand Prix van Nederland. Maar het circuit in de duinen van Zandvoort ligt er nu al prachtig bij. De puntjes moeten nog op de i gezet worden, maar ondanks dat zijn er afgelopen weekend al races gereden.

De videobeelden nemen je in vogelvlucht mee over het nieuwe Circuit Zandvoort, terwijl de zon opkomt. Het resultaat is weer prachtig en we mogen Jorg de Bruijn dankbaar zijn dat hij al die dagen al de moeite en tijd neemt om ons op deze mooie beelden te trakteren.

Let vooral op de mooie beelden van de Championslounge, die uitzicht geeft over de Arie Luyendykbocht, oftewel de mooiste kombocht van de wereld.

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.