Video: Formule 1 Circuit Zandvoort 2.0 in aanbouw - Deel 1

Video: Formule 1 Circuit Zandvoort 2.0 in aanbouw - Deel 1
© Youtube

De Grand Prix van Nederland is een feit. Op zondag 3 mei 2020 om exact 15:10 uur gaat de Grand Prix van Nederland voor het eerst sinds 35 jaar van start. Maar voordat het zover is moet er nog het een en ander verbouwd worden aan Circuit Zandvoort.

In deze videoreeks neemt de drone je mee over de werkzaamheden, die op volle kracht worden uitgevoerd door bouwonderneming Volker Wessels. Deze video - Deel 1 - werd in de eerste week van december 2019 gemaakt en geeft een prachtig beeld vanuit de lucht van de werkzaamheden en hoe het circuit in de duinen er bij ligt.

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.