Video: Formule 1 Circuit Zandvoort 2.0 in aanbouw - Deel 1

De Grand Prix van Nederland is een feit. Op zondag 3 mei 2020 om exact 15:10 uur gaat de Grand Prix van Nederland voor het eerst sinds 35 jaar van start. Maar voordat het zover is moet er nog het een en ander verbouwd worden aan Circuit Zandvoort.

Video: Formule 1 Circuit Zandvoort 2.0 in aanbouw - Deel 1
© Youtube

In deze videoreeks neemt de drone je mee over de werkzaamheden, die op volle kracht worden uitgevoerd door bouwonderneming Volker Wessels. Deze video - Deel 1 - werd in de eerste week van december 2019 gemaakt en geeft een prachtig beeld vanuit de lucht van de werkzaamheden en hoe het circuit in de duinen er bij ligt.

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2020 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.