Video: Fernando Alonso past bij McLaren Indy 500-stoeltje

Video: Fernando Alonso past bij McLaren Indy 500-stoeltje
©McLaren / Youtube

Fernando Alonso heeft onlangs zijn Indy 500-stoeltje gepast. Een en ander vond plaats in Woking waar het McLaren Technology Centre is gevestigd. De Spanjaard neemt naast de Indy 500 ook deel aan de 24 uur van Le Mans met Toyota Racing.

Alonso streeft de Triple Crown na en daarvoor heeft de tweevoudig Formule 1-wereldkampioen alleen nog een overwinning nodig tijdens de 500 mijls race in Indianapolis. De McLaren-ambassadeur realiseert zich maar al te goed dat dat niet eenvoudig zal worden. Zo liet hij in de Spaanse media weten.0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.