Video: F1 Circuit Zandvoort krijgt langzaam maar zeker weer een gezicht

Video: F1 Circuit Zandvoort krijgt langzaam maar zeker weer een gezicht
© Youtube

Het Formule 1 Circuit Zandvoort krijgt steeds meer een gezicht. De werkzaamheden vorderen gestaag en in deze video laat in vogelvlucht zien hoe het circuit er op 25 januari 2020 bij lag.

Sommige delen zijn al voorzien van een laag asfalt, maar of dat de definitieve asfaltlaag is is onbekend. Niettemin krijgt het circuit in de duinen van Zandvoort langzaam maar zeker weer een eigen gezicht, met grotere pitboxen en natuurlijk de twee kombochten, waarvan de Arie Luyendykbocht de meest in het oog springend is. Met een hellingsgraad van ongeveer 31 graden moet het voor de Formule 1-coureur een serieuze uitdaging worden om door vol gas in te duiken, om vervolgens het rechte stuk op te knallen.

In de week van 27 februari tot en 3 mei vinden activiteiten voor de Grand Prix van Nederland (DutchGP) plaats in Zandvoort en op Circuit Zandvoort. Het moet een groot festijn worden en als we de beelden vanuit de lucht bekijken, moet het op de baan wel goed komen met de terugkeer - na 35 jaar - van de Formule 1 in Nederland.

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.