VT1uitslag
VT2uitslag
VT3 4 jul - 12:00
QUALI 4 jul - 15:00
RACE 5 jul - 15:10

Video: Enkele highlights uit de F1-carrière van Robert Kubica

Video: Enkele highlights uit de F1-carrière van Robert Kubica

Robert Kubica keert terug in de Formule 1, zo is donderdag officieel bekendgemaakt door het Formule 1-team van Williams. Robert Kubica stond bekend als een van de grootste talenten ooit en er lag een gouden toekomst voor de Pool in het verschiet.

Begin 2011 sloeg het noodlot toe. Tijdens de rallyproef maakte Kubica een ernstig ongeval mee. Vanaf dat moment leek een toekomst in de Formule 1 verkeken. Maar vandaag is bekend geworden dat hij in 2019 terugkeert in de Formule 1. Een knappe prestatie en zoals Kubica dat zelf noemt 'Mijn grootste prestatie ooit'.

Bekijk hier enkele highlights uit de carrière van Robert Kubica. Of Kubica weer op zijn oude niveau kan geraken is niet te zeggen, maar de Pool is vastbesloten om alles te geven en Williams weer regelmatig aan de nodige WK-punten te helpen.

Bekijk ook deze video, met nog meer glasheldere beelden van Robert Kubica.0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.