Video: Een volledige ronde/vlucht over 'nieuw' Circuit Zandvoort

In deze video krijg je een beeld van Formule 1 Circuit Zandvoort 2.0 zoals het er momenteel bijligt. De filmmaker vlucht een volledige ronde over het 'nieuwe' Circuit Zandvoort.

Video: Een volledige ronde/vlucht over 'nieuw' Circuit Zandvoort
© Youtube

Ook al krijg je de indruk dat de baan erg smal lijkt, en dat is ook zo, maar er wordt nog voldoende veranderd aan de baan in de duinen. Voorlopig spitsen de werkzaamheden zich op dit moment vooral toe op de primaire veranderingen aan het circuit rond de baan. De baan zelf wordt in een later stadium onder handen genomen.

We moeten nog enkele maanden wachten voordat de eerste Formule 1 race in Nederland - sinds 35 jaar - op zondag 3 mei 2020 van start gaat.

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2020 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.