Video: Een volledige ronde over F1 Circuit Zandvoort 2.0

Circuit Zandvoort wordt momenteel verbouwd, het klinkt zo eenvoudig. Maar eenvoudig is het helemaal niet. De wijzigingen die aangebracht worden, aan het ooit door Hans Hugenholtz ontworpen circuit in duinen, zijn in grijpend.

Video: Een volledige ronde over F1 Circuit Zandvoort 2.0
© Youtube

Het betreft niet alleen het circuit, of de baan zo je wil, zelf. Ook een flink deel van de infrastructuur gaat op de schop. Neem bijvoorbeeld de paddock, waar een flink hap wordt afgenomen, door de uitbreiding van de pitboxen. Dergelijke verbouwingen kunnen in je hoofd zitten, maar ze moeten ook nog op papier en vertaald worden naar de werkelijkheid.

Voorlopig lijkt het de organisatie van de Dutch GP prima te lukken, natuurlijk geholpen door de milde winter, om de complete metamorfose op tijd in gereedheid te krijgen. Deze video, die bijna een kwartier duurt, laat een complete ronde zien van een hoogte van ongeveer 20 meter en geeft een mooi beeld van de situatie zoals deze op 2 januari was.

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2020 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.