Video: De beste 'off-track memories' 2019 van Red Bull Racing

Video: De beste 'off-track memories' 2019 van Red Bull Racing
© Getty Images/Red Bull Contentpool

Red Bull Racing neemt je in deze video mee door 2019 en de bijbehorende beelden die voor en na de races hebben plaatsgevonden. We geven je te denken aan promotionele run van David Coulthard in Zuid-Afrika en de ontwerpwedstrijd tussen Max Verstappen en Alexander Albon.

Natuurlijk ontbreekt ook Pierre Gasly niet in deze terugblik. De Fransman - en vooral zijn maag - wordt behoorlijk op de proef gesteld tijdens zijn vlucht met het Red Bull-sportvliegtuig. Kijk en geniet tijdens deze video van 2 minuut en 22 seconden.

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.