Video: De beelden die Red Bull Racing nog niet eerder vrijgaf

Video: De beelden die Red Bull Racing nog niet eerder vrijgaf
© Getty Images/Red Bull Contentpool

Vorige week liet Red Bull Racing iedereen genieten van de videobeelden die het team eerder dit jaar in Nederland maakte. Maar nu is er een nieuwe 'achter de schermen' video vrijgegeven en ook al gaat de Dutch Grand Prix dit jaar niet plaatsvinden, hier kunnen we alleen maar van genieten.

Er moet vastgesteld worden dat de Grand Prix van Nederland dit jaar niet meer gaat plaatsvinden. Pijnlijk, zuur en treurig. Maar we kunnen ons wel gelukkig prijzen met landgenoot Max Verstappen, die het ongelooflijk goed doet op de hoogste trede van de autosport: De Formule 1.

Bekijk deze videobeelden en droom met alle Nederlandse autosportfans mee over de eerst volgende Dutch Grand Prix op het prachtige nieuwe Circuit Zandvoort; Op naar 2021!0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.