Video: Craig Scarborough analyseert de F1 bolide van Max Verstappen

Video: Craig Scarborough analyseert de F1 bolide van Max Verstappen
©Youtube.com

Craig Scarborough legt in deze video uit wat het Formule 1 team van Red Bull Racing heeft gedaan om maximaal te profiteren van de technische reglementen voor 2019. De Britse Formule 1 expert ontdekt diverse handige Andrian Newey-foefjes waarmee de Oostenrijkse renstal een gooi doet naar de wereldtitel in 2019.

Het gaat bij de poging om de grote trofeeën binnen te slepen bij Red Bull Racing dit jaar niet alleen om de aerodynamica, maar ook om de nieuwe motorleverancier. Er wordt veel verwacht van de Honda motor, maar dat moet eerst nog uit de verf komen.

Maandag 18 februari begint de wintertest op het Formule 1 circuit van Spanje, Circuit de Barcelona-Catalunya. Max Verstappen neemt dan als eerste plaats in de Aston Martin Red Bull Racing Honda. De eerste testdag begint maandag om 09:00 uur.0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.