Video: Craig Scarborough analyseert de F1 bolide van Max Verstappen

Craig Scarborough legt in deze video uit wat het Formule 1 team van Red Bull Racing heeft gedaan om maximaal te profiteren van de technische reglementen voor 2019. De Britse Formule 1 expert ontdekt diverse handige Andrian Newey-foefjes waarmee de Oostenrijkse renstal een gooi doet naar de wereldtitel in 2019.

Het gaat bij de poging om de grote trofeeën binnen te slepen bij Red Bull Racing dit jaar niet alleen om de aerodynamica, maar ook om de nieuwe motorleverancier. Er wordt veel verwacht van de Honda motor, maar dat moet eerst nog uit de verf komen.

Maandag 18 februari begint de wintertest op het Formule 1 circuit van Spanje, Circuit de Barcelona-Catalunya. Max Verstappen neemt dan als eerste plaats in de Aston Martin Red Bull Racing Honda. De eerste testdag begint maandag om 09:00 uur.
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2019 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.