Video: Beveiligingsbeambte knijpt een oogje toe bij Max Verstappen

Het seizoen staat zo langzamerhand alsnog bijna voor de deur. Over iets meer dan drie weken begint het Oostenrijkse GP-weekend voor de eerste keer in 2020 op de Red Bull Ring en dat is voor Ziggo reden om met een nieuwe reclamespotje op de proppen te komen. Max Verstappen schittert in zijn hoofdrol.

© Ziggo Sport @ YouTube

In dit reclamespotje van Ziggo Sport - die alle Formule 1-races live uitzendt - rijdt Max Verstappen in een Aston Martin bij nacht Circuit Zandvoort op. Een beveiligingsbeambte wil daar een stokje voor steken en zet de achtervolging in met een VW caddy. Tevergeefs natuurlijk, dus grijpt ze naar een drastischer middel en zet met hulp van een kraan een zeecontainer op de baan.

Terwijl ze naar de Aston Martin van Verstappen toeloopt, opent de Nederlander zijn raam en ziet de vrouwelijke beveiligingsmedewerker tot haar verbazing dat het om Max Verstappen gaat. Vervolgens meldt ze 'loos alarm' aan de centrale.

Gerelateerde onderwerpen VideoFormule 1 2020Max VerstappenZiggo Sport
F1 Grand Prix 2021
Up Next
Bahrein
vrijdag 26 maart
Eerste vrije training
12:00 - 13:30
Tweede vrije training
16:00 - 17:30
zaterdag 27 maart
Derde vrije training
13:00 - 14:00
Kwalificatie
16:00 - 17:00
zondag 28 maart
Race
16:10 - 18:10
Meer Bahrein GP Volledige F1-kalender
Meer Formule 1 nieuws
MotorsportZ
MotorsportZ is een onafhankelijk platform waar sinds 2016 racenieuws wordt gepubliceerd. We schrijven over Formule 1, IndyCar en andere raceklassen.
Formule 1
MotorsportZ publiceert dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Bezoek onze website regelmatig en blijf op de hoogte over Max Verstappen en de Formule 1.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
IndyCar Series
Op MotorsportZ wordt ook geschreven over Rinus VeeKay die in 2021 opnieuw in de IndyCar Series uitkomt voor het team van Ed Carpenter Racing.
Andere raceklassen


Naast F1 en Indy wordt er op MotorsportZ ook aandacht geschonken aan andere raceklassen. Formule 2, Formule 3, W-series, DTM, WEC en dergelijken.