VT1uitslag
VT2 3 jul - 15:00
VT3 4 jul - 12:00
QUALI 4 jul - 15:00
RACE 5 jul - 15:10

Video: Beveiligingsbeambte knijpt een oogje toe bij Max Verstappen

Video: Beveiligingsbeambte knijpt een oogje toe bij Max Verstappen
© Ziggo Sport @ YouTube

Het seizoen staat zo langzamerhand alsnog bijna voor de deur. Over iets meer dan drie weken begint het Oostenrijkse GP-weekend voor de eerste keer in 2020 op de Red Bull Ring en dat is voor Ziggo reden om met een nieuwe reclamespotje op de proppen te komen. Max Verstappen schittert in zijn hoofdrol.

In dit reclamespotje van Ziggo Sport - die alle Formule 1-races live uitzendt - rijdt Max Verstappen in een Aston Martin bij nacht Circuit Zandvoort op. Een beveiligingsbeambte wil daar een stokje voor steken en zet de achtervolging in met een VW caddy. Tevergeefs natuurlijk, dus grijpt ze naar een drastischer middel en zet met hulp van een kraan een zeecontainer op de baan.

Terwijl ze naar de Aston Martin van Verstappen toeloopt, opent de Nederlander zijn raam en ziet de vrouwelijke beveiligingsmedewerker tot haar verbazing dat het om Max Verstappen gaat. Vervolgens meldt ze 'loos alarm' aan de centrale.0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.