Video: Animatie van Circuit Zandvoort 2.0 in aanbouw

Video: Animatie van Circuit Zandvoort 2.0 in aanbouw
© Volker Wessels

Vrijdag is er weer een video vrijgegeven over de vernieuwingen van het Circuit Zandvoort. De video is een animatie, verzorgd door Volker Wessels, het bedrijf wat verantwoordelijk is voor de uitvoering van de verbouwingen aan het circuit in de Noord-Hollandse duinen.

Het nieuwe F1 Circuit Zandvoort 2.0 krijgt steeds meer een gezicht. Dat is natuurlijk logisch, maar door de animatie in deze video krijgt Circuit Zandvoort 2.0 echt een gezicht. Niemand kan ontkennen dat het bijzonder indrukwekkend is wat er momenteel gedaan wordt in Zandvoort. Kijk en geniet van de beelden. De video duurt 2 minuten en twaalf seconden.

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.