Video: Alle crashes van Macau Grand Prix 2019 op rij gezet

In het weekend van 15 tot en met 17 november werd het GP-weekend in Macau gehouden, een weekend waar Nederlander Richard Verschoor er met de eer in de Formule 3 vandoor ging.

Video: Alle crashes van Macau Grand Prix 2019 op rij gezet
© Youtube.com

In diverse raceklasses streden coureurs uit alle windstreken om de eer. Maar dat asfalt in Macau smal en lastig te beheersen is, blijkt ieder jaar weer opnieuw uit het aantal crashes. In deze video zijn de crashes netjes achter elkaar gezet.

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt je dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op onze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen uit binnen- en buitenland lezen. Maar we houden je ook op de hoogte over het laatste IndyCar-nieuws en DTM-nieuws.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of een andere F1-coureur? Of wordt het toch weer Lewis Hamilton? Je leest hier alles over het wereldkampioenschap van Formule 1.

Copyright© 2016-2020 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.