Video: Alex Albon over zijn geweldige debuut voor Red Bull

Video: Alex Albon over zijn geweldige debuut voor Red Bull
© Getty Images/Red Bull Contentpool

Alexander Albon maakte zondagmiddag zijn debuut voor Red Bull Racing. De Thaise Brit deed dat in stijl door vanuit de achterhoede op te klimmen naar een zeer knappe vijfde plek.

Alex Albon is nog steeds een rookie en hij begon het seizoen bij Toro Rosso. Maar na tegenvallende resultaten van zijn voorganger Pierre Gasly werd de jonge talentvolle coureur naar voren geschoven om de Fransman te vervangen.

Albon startte vanuit de achterhoede, nadat hij een gridstraf moest incasseren, omdat hij de nieuwe Honda Spec 4-motor in gebruik nam. Na enkele indrukwekkende inhaalacties en 44 ronden op Spa kwam Albon als vijfde over de meet.

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.