Video: Achter de schermen in Bahrein met Yuki Tsunoda

Yuki Tsunoda debuteert in 2021 bij het Formule 1-team van AlphaTauri. De jonge Japanner wordt gezien als een groot talent en heeft hij tijdens de wintertest en de seizoensopener in Bahrein al laten zien.

© Screenshot Youtube | Yuki Tsunoda (AlphaTauri) achter de schermen tijdens GP-weekend in Bahrein 2021.

Met zijn vier turven hoog (~ 1 meter 58) is Yuki Tsunoda de kleinste Formule 1-coureur op de grid. Het is een zeer getalenteerde coureur, die in relatief korte tijd is door gestoten naar de hoogste trede op de autosportladder, de Formule 1. Tsunoda is een portret op zich, want al tijdens de wintertest deed de 20-jarige van zich spreken door zijn super fanatieke instelling.

Tijdens het GP-weekend in Bahrein werd Tsunoda op de voet gevolgd door een camera. Daarvan is een video van ongeveer 23 minuten samengesteld. In de video zien we een voornamelijk opgetogen Yuki Tsunoda, die steeds meer vertrouwd raakt en zich duidelijk heeft genesteld binnen de Italiaanse formatie uit Faenza. In de seizoensopener scoorde hij een negende plaats en sleepte 2 punten mee tijdens zijn debuutrace.

Check hier de video van AlphaTauri, waarin in gezoomd wordt op Yuki 'The Rookie' Tsunoda.

Gerelateerde onderwerpen VideoAlphaTauriF1 GP Bahrein 2021Yuki Tsunoda
F1 Grand Prix 2021
Up Next
Emilia-Romagna
vrijdag 16 april
Eerste vrije training
11:00 - 12:00
Tweede vrije training
14:30 - 15:30
zaterdag 17 april
Derde vrije training
11:00 - 12:00
Kwalificatie
14:00 - 15:00
zondag 18 april
Race
15:00 - 17:00
Meer Emilia-Romagna GP Volledige F1-kalender
Meer Formule 1 nieuws
MotorsportZ
MotorsportZ is een onafhankelijk platform waar sinds 2016 racenieuws wordt gepubliceerd. We schrijven over Formule 1, IndyCar en andere raceklassen.
Formule 1
MotorsportZ publiceert dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Bezoek onze website regelmatig en blijf op de hoogte over Max Verstappen en de Formule 1.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
IndyCar Series
Op MotorsportZ wordt ook geschreven over Rinus VeeKay die in 2021 opnieuw in de IndyCar Series uitkomt voor het team van Ed Carpenter Racing.
Andere raceklassen


Naast F1 en Indy wordt er op MotorsportZ ook aandacht geschonken aan andere raceklassen. Formule 2, Formule 3, W-series, DTM, WEC en dergelijken.