Video: Achter de schermen bij bezoek van Sergio Pérez aan Red Bull-fabriek

Vorige maand bracht Sergio Pérez voor het eerst een bezoek aan het hoofdkwartier van Red Bull Racing. In Milton Keynes maakte de Mexicaan kennis met de fabriek en de mensen die er werken. In deze video neemt Red Bull je mee achter de schermen.

© Getty Images/Red Bull Contentpool | Sergio Pérez is in Milton Keynes een stoeltje aan het schuimen.

Sergio Pérez werd eind vorig jaar aangekondigd als de vervanger van Alexander Albon voor 2021. Met de komst van de 31-jarige Mexicaan moet er Max Verstappen wat last van zijn schouders vallen. De Nederlander zal naar verwachting niet langer de Red Bull-kar alleen hoeven trekken. Checo, zoals de Mexicaanse coureur ook wordt genoemd, begint dit jaar aan zijn elfde Formule 1-seizoen en neemt zo veel ervaring mee.

Pérez was enorm onder de indruk van zijn eerste bezoek aan de Red Bull-faciliteiten in Milton Keynes. Hij ontdekte onmiddellijk dat er een zeer groot verschil is tussen Red Bull en de teams waarvoor hij eerder is uitgekomen. De komende maanden moet duidelijk worden of er werkelijk een match is tussen Red Bull, Max Verstappen en Sergio Pérez.

Gerelateerde onderwerpen VideoF1 nieuws 2021Formule 1 2021Red Bull F1Sergio Perez
F1 Grand Prix 2021
Up Next
Emilia-Romagna
vrijdag 16 april
Eerste vrije training
11:00 - 12:00
Tweede vrije training
14:30 - 15:30
zaterdag 17 april
Derde vrije training
11:00 - 12:00
Kwalificatie
14:00 - 15:00
zondag 18 april
Race
15:00 - 17:00
Meer Emilia-Romagna GP Volledige F1-kalender
Meer Formule 1 nieuws
MotorsportZ
MotorsportZ is een onafhankelijk platform waar sinds 2016 racenieuws wordt gepubliceerd. We schrijven over Formule 1, IndyCar en andere raceklassen.
Formule 1
MotorsportZ publiceert dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Bezoek onze website regelmatig en blijf op de hoogte over Max Verstappen en de Formule 1.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
IndyCar Series
Op MotorsportZ wordt ook geschreven over Rinus VeeKay die in 2021 opnieuw in de IndyCar Series uitkomt voor het team van Ed Carpenter Racing.
Andere raceklassen


Naast F1 en Indy wordt er op MotorsportZ ook aandacht geschonken aan andere raceklassen. Formule 2, Formule 3, W-series, DTM, WEC en dergelijken.