Video: Zo zag de nieuwe Racing Point F1 bolide het levenslicht

Een nieuw seizoen en een nieuwe start voor het Racing Point F1-team. De nieuwe Formule 1-bolide van Sergio Pérez en Lance Stroll zag eerder deze week het levenslicht. Nu er geen geld zorgen meer zijn is de stemming meer dan positief binnen de formatie uit Silverstone.

De nieuwe Racing Point F1-bolide is net zoals vorig jaar voornamelijk roze, net als de brandwerende kleding en bijpassende schoenen van de Pérez en Stroll. Racing Point F1 zou bijzonder teleurgesteld zijn wanneer ze dit seizoen niet als vierde in het kampioenschap eindigen.

Sergio Pérez denkt zelfs dat er podiums gescoord kunnen worden. Daarnaast hoopt de Mexicaan vurig op een overwinning. Eerst maar eens testen en het seizoen beginnen en zien hoe de bal voor de andere teams gaat rollen.
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2019 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.