Video: Zo zag de nieuwe Racing Point F1 bolide het levenslicht

Video: Zo zag de nieuwe Racing Point F1 bolide het levenslicht
©Youtube.com

Een nieuw seizoen en een nieuwe start voor het Racing Point F1-team. De nieuwe Formule 1-bolide van Sergio Pérez en Lance Stroll zag eerder deze week het levenslicht. Nu er geen geld zorgen meer zijn is de stemming meer dan positief binnen de formatie uit Silverstone.

De nieuwe Racing Point F1-bolide is net zoals vorig jaar voornamelijk roze, net als de brandwerende kleding en bijpassende schoenen van de Pérez en Stroll. Racing Point F1 zou bijzonder teleurgesteld zijn wanneer ze dit seizoen niet als vierde in het kampioenschap eindigen.

Sergio Pérez denkt zelfs dat er podiums gescoord kunnen worden. Daarnaast hoopt de Mexicaan vurig op een overwinning. Eerst maar eens testen en het seizoen beginnen en zien hoe de bal voor de andere teams gaat rollen.



0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.