Lewis Hamilton bijzonder te spreken over de Mercedes W10

Lewis Hamilton bijzonder te spreken over de Mercedes W10
©Mercedes AMG F1

Het Mercedes-team heeft een onboard-video vrijgegeven van Lewis Hamilton die zijn nieuwe auto op het circuit van Silverstone bestuurde. De woensdag gepresenteerde W10 is het nieuwe strijdwapen van Mercedes AMG F1 voor het seizoen 2019.

Het Duitse fabrieksteam probeert dit jaar zijn zesde opeenvolgende Formule 1-titel te claimen, na vijf seizoenen van dominantie in de F1. Of de W10 aan de verwachtingen voldoet en of de Duitse renstal hun zesde wereldtitel kan claimen is nog even afwachten.

Lewis Hamilton is in ieder geval bijzonder gecharmeerd na zijn eerste ronden in de Mercedes W10. Zijn woorden tijdens de shakedown: 'Het voelt gewoon ongelooflijk...'0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.