Lachen en gieren: Verstappen en Albon ontwerpen een zeepkist

Lachen en gieren: Verstappen en Albon ontwerpen een zeepkist
© Red Bull/Youtube

Ter ere van het Red Bull Box Cart event in Tokio werden Max Verstappen en Alexander Albon gevraagd om een zeepkist te ontwerpen. De video levert lollige beelden op.

Wat natuurlijk is is dat de twee Red Bull-coureurs lol maken en dit levert lollige beelden op. Wat ook opvalt, is dat Max Verstappen niet erg goed kan tekenen en dat zijn teamgenoot een redelijk mooie tekening maakt, iets wat Verstappen ook erkent, van zijn idee over een zeepkist.

Het Red Bull Box Cart event wordt op zondag 6 oktober in Tokio gehouden.

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.