'Formula One: Drive to Survive' op vrijdag 8 maart op Netflix

Volgende week vrijdag 8 maart gaat er een nieuwe Netflix-productie in première. In deze documentaire wordt het Formule 1 seizoen 2018 vanuit een ander perspectief belicht. De productie bevat uniek beeldmateriaal waaraan, op Ferrari en Mercedes na, alle Formule 1-teams hun medewerking hebben verleend.

De docu-serie die vanuit een uniek perspectief een goed beeld geeft van de ins en outs van het Formule 1 seizoen is gemaakt zonder de medewerking van Ferrari en Mercedes. Dit tot ongenoegen van de uitvoerend producent Paul Martin, die ook verantwoordelijk is voor de documentaire 'Senna' (Ayrton Senna) en 'Amy' (Amy Winehouse).

"Ze [Ferrari en Mercedes] hebben de fans en de sport een beetje weggewuifd", aldus een teleurgestelde Martin. "We hebben gezegd 'alles of niets' en we kregen akkoord van de teams, maar niet van Mercedes en Ferrari."

Een beetje jammer is het wel, want het gaat hier om de twee teams die om de wereldtitel streden. In het kort uitgelegd gaf Mercedes aan er geen tijd voor te hebben en Ferrari onthield zich helemaal van een reactie.

Hoe dan ook de docu-serie 'Formula One: Drive to Survive' is er toch gekomen en gaat vrijdag 8 maart op Netflix in première.
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2019 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.