F1 Video: Pierre Gasly over zijn P4 in de GP Bahrein 2018

F1 Video: Pierre Gasly over zijn P4 in de GP Bahrein 2018
©Youtube.com

Pierre Gasly rijdt dit jaar voor het eerst voor Red Bull Racing. De Franse teamgenoot van Max Verstappen reed vorig jaar nog voor Toro Rosso en de Italiaanse formatie maakte toen ook al gebruik van de Honda-motor. In de tweede Formule 1-race van het GP-seizoen 2018 scoorde Gasly met Toro Rosso-Honda de vierde plaats in Bahrein.

Pierre Gasly en het Toro Rosso-team konden het, net als Honda, bijna niet geloven dat ze in 2018 zo competitief zouden zijn. Met de vierde plaats scoorde Gasly twaalf waardevolle WK-punten. Hopelijk zit er aankomend weekend weer een mooi resultaat in voor de Fransman.0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.