Emotioneel eerbetoon aan Anthoine Hubert op Spa-Francorchamps

Emotioneel eerbetoon aan Anthoine Hubert op Spa-Francorchamps
© Youtube

Op het circuit van Spa-Francorchamps werd voorafgaand aan de verschillende races een pakkend eerbetoon gehouden aan de overleden F2-piloot Anthoine Hubert. De aanwezige fans toonden hun respect door te gaan staan en te applaudisseren.

De Formule 1-wereld zal de overleden F2-piloot ook herdenken met een minuut stilte vlak voor de Grand Prix van België. Dat blijkt uit het aangepaste tijdschema, waarop de minuut stilte om 14:53 uur is ingepland. De GP gaat zoals gepland om 15:10 uur van start op het circuit van Spa-Francorchamps.

De Formule 2-race van zondag in Spa-Francorchamps werd na het tragische ongeval geannuleerd. De Formule 3-race werd wel gewoon verreden. Voor die race is ook een minuut stilte gehouden worden.

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.