DTM-Video: BMW-rijder Bruno Spengler maakt kennis met TT circuit Assen

DTM-Video: BMW-rijder Bruno Spengler maakt kennis met TT circuit Assen
© DTM Media

In het weekend van 19, 20 en 21 juli komt de DTM naar het TT circuit in Assen. Daar zal de populaire Duitse autosportklasse haar debuut maken. Er wordt heel veel van het DTM-weekend in Assen verwacht en niets wordt aan het toeval overgelaten. Zo heeft BMW-rijder Bruno Spengler vorige week al een proefrit gemaakt op het Drentse asfalt.

Bruno Spengler werd hierbij vergezeld door MotoGP-coureur Franco Morbidelli en voor beiden was het een unieke ervaring om als eersten met een DTM-auto over het circuit in Assen te scheuren.0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.