Valentino Rossi: "We moeten de baan weer op en vooruit kijken"
Foto: Valentino Rossi #46 (Yamaha) - Bron: MotoGP Media

Valentino Rossi: "We moeten de baan weer op en vooruit kijken"

20 apr 2018 - 05:32
de redactie

Valentino Rossi werd donderdag door de media ondervraagd over gebeurtenissen die plaatsvonden tijdens de Grand Prix van Argentinië en hoe hij naar de volgende race kijkt; De Grand Prix van de Americas in het Amerikaanse Austin.

Vale heeft zijn mening over het gebeurde in Argentinië niet bijgesteld, maar "Het is beter om vooruit te kijken", aldus Rossi, die overigens niet uitsluit nooit meer met Marquez te spreken. "Het enige wat we nu moeten doen is naar de toekomst kijken en aan het komend weekend denken."

"Ik denk dat het belangrijk is om met de motorfiets weer snel de baan op te gaan, proberen er het maximale uit te halen. Ik ben erg blij dat we hier [Austin, Texas] zijn. Ook omdat het een lastig circuit is, we hebben dus veel werk voor de boeg, het is een lang circuit met veel bochten - dus daarmee moeten we nu bezig zijn. Ons werk doen en er het maximale uithalen", aldus de negenvoudig wereldkampioen.

Toch wilde de media een reactie op de gebeurtenissen op Termas de Rio Hondo, en 'The Doctor' reageerde met een ongewijzigde mening. "Ik heb de race teruggezien, en ik denk er exact het zelfde over als vlak na de race", bevestigt Rossi. "Maar het is beter om vooruit te kijken."

Valentino Rossi laat de deur op een kier staan voor Marc Marquez. "Misschien is een gesprek nu nog niet aan de orde, misschien in de toekomst", aldus Valentino Rossi.

DELEN
Meer nieuws
ZIGGO SPORT F1
Word Ziggo-abonnee en volg alle F1-sessies, dus ook alle vrije trainingen, zonder etxra kosten. Surf direct naar Meer Met Ziggo, word abonnee en scoor meteen een waardebon van BOL.com.
MEEST GELEZEN
18 mrt. 05:02 - F1
Horner weet nog niet wat hij van Bahrein moet verwachten
17 mrt. 19:13 - F1
Het steigerende paard zakt door zijn hoeven in Melbourne
17 mrt. 20:17 - F1
Geen best weekend voor Williams F1, maar ook positieven
19 mrt. 05:03 - F1
Opinie: Slaat Red Bull Racing met Honda een nieuwe bladzijde om?
18 mrt. 04:47 - F1
Carlos Sainz jr: "Ik raakte in 2017 mijn Red Bull-ticket kwijt"
ZIGGO SPORT F1
Word Ziggo-abonnee en volg alle F1-sessies, dus ook alle vrije trainingen, zonder etxra kosten. Surf direct naar Meer Met Ziggo, word abonnee en scoor meteen een waardebon van BOL.com.
MEER MotoGP
10 mrt. 21:43
Andrea Dovizioso wint eerste MotoGP race van het jaar
09 mrt. 22:15
Maverick Viñales verovert eerste pole van het jaar, Rossi 14de
09 mrt. 21:48
Jorge Lorenzo heeft overal pijn na twee crashes op de zaterdag
18 nov. 15:30
Dovizioso wint na dramatische regenrace
21 okt. 14:55
Marc Márquez voor de 7de keer wereldkampioen!