Valentino Rossi: "We moeten de baan weer op en vooruit kijken"

Valentino Rossi werd donderdag door de media ondervraagd over gebeurtenissen die plaatsvonden tijdens de Grand Prix van Argentinië en hoe hij naar de volgende race kijkt; De Grand Prix van de Americas in het Amerikaanse Austin.

Valentino Rossi: "We moeten de baan weer op en vooruit kijken"
Foto: Valentino Rossi #46 (Yamaha) - Bron: MotoGP Media

Vale heeft zijn mening over het gebeurde in Argentinië niet bijgesteld, maar "Het is beter om vooruit te kijken", aldus Rossi, die overigens niet uitsluit nooit meer met Marquez te spreken. "Het enige wat we nu moeten doen is naar de toekomst kijken en aan het komend weekend denken."

"Ik denk dat het belangrijk is om met de motorfiets weer snel de baan op te gaan, proberen er het maximale uit te halen. Ik ben erg blij dat we hier [Austin, Texas] zijn. Ook omdat het een lastig circuit is, we hebben dus veel werk voor de boeg, het is een lang circuit met veel bochten - dus daarmee moeten we nu bezig zijn. Ons werk doen en er het maximale uithalen", aldus de negenvoudig wereldkampioen.

Toch wilde de media een reactie op de gebeurtenissen op Termas de Rio Hondo, en 'The Doctor' reageerde met een ongewijzigde mening. "Ik heb de race teruggezien, en ik denk er exact het zelfde over als vlak na de race", bevestigt Rossi. "Maar het is beter om vooruit te kijken."

Valentino Rossi laat de deur op een kier staan voor Marc Marquez. "Misschien is een gesprek nu nog niet aan de orde, misschien in de toekomst", aldus Valentino Rossi.
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:
Copyright© 2016-2019 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.