Opnieuw een lastige training voor Bendsneyder

Niets lijkt Francesco Bagnaia nog in de weg te staan om dit weekend de grootste bokaal mee naar huis te nemen. Ook op de zaterdagochtend eindigde de Sky VR46 coureur als snelste in de derde en laatste training. Bo Bendsneyder eindigde teleurstellend als 24ste nipt achter stalgenoot Remy Gardner.

Opnieuw een lastige training voor Bendsneyder
©Theo Groote - TGphotografie.com

Bagnaia reed met zijn 1:37.930 maar 75 duizendsten sneller dan Romano Fenati. De twee Italianen waren een klasse apart want de nummer drie Jorge Navarro kon niet in de buurt komen van de top 2. Sam Lowes en Mattia Pasini maakte de top 5 compleet terwijl Alex Márquez als 6de werd afgevlagd.

Miguel Oliveira kwam net als gisteren niet in de buurt van de toptijden. De Portugees is een potentiele titelkandidaat, maar de KTM coureur weet vooralsnog geen potten te breken in Nederland.

Ook Bo Bendsneyder lijkt maar niet die paar tienden van een seconde te kunnen pakken. Met een 24ste plaats en ruim een seconde achterstand op Bagnaia is er nog veel werk voor de boeg voor Bendsneyder.

[Photo credit: TGphotografie.com]

Gerelateerde onderwerpen Moto2Alex MarquezBo BendsneyderFrancesco BagnaiaJorge NavarroKalexMarc VDS RacingMattia PasiniRemy GardnerRomano FenatiSky Racing Team VR46Tech3
Net binnen
Lees meer racenieuws
F1 Grand Prix 2021
Up Next
Bahrein
vrijdag 26 maart
Eerste vrije training
12:30 - 13:30
Tweede vrije training
16:00 - 17:00
zaterdag 27 maart
Derde vrije training
13:00 - 14:00
Kwalificatie
16:00 - 17:00
zondag 28 maart
Race
17:00 - 19:00
Meer Bahrein GP Volledige F1-kalender
Meer Formule 1 nieuws
MotorsportZ
MotorsportZ is een onafhankelijk platform waar sinds 2016 racenieuws wordt gepubliceerd. We schrijven over Formule 1, IndyCar en andere raceklassen.
Formule 1
MotorsportZ publiceert dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Bezoek onze website regelmatig en blijf op de hoogte over Max Verstappen en de Formule 1.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
IndyCar Series
Op MotorsportZ wordt ook geschreven over Rinus VeeKay die in 2021 opnieuw in de IndyCar Series uitkomt voor het team van Ed Carpenter Racing.
Andere raceklassen


Naast F1 en Indy wordt er op MotorsportZ ook aandacht geschonken aan andere raceklassen. Formule 2, Formule 3, W-series, DTM, WEC en dergelijken.